Welkom

Welkom bij Ultra Light Standbouw
Bent u op zoek naar een superieur standbouwsysteem met een chique uitstraling én tegen de scherpste prijs?
Ultra Light biedt u de oplossing!  Door ons efficiënte systeem bieden wij u ‘meer voor minder’ en zijn wij uw ideale partner bij de presentatie van uw producten. Ultra Light biedt u kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Ons systeem wordt gebruikt in verschillende branches. Onze kernwaarde is dat ieder product een juiste presentatie verdient. Van de stand tot de verlichting; alles moet kloppen. Uw product staat centraal, niet de standbouw. Voor referenties verwijzen wij u naar de organisatie van de kunstbeurs in Nijverdal ( www.dekunstbeursvanhetoosten.nl ) en de kunstbeurs in Aalsmeer ( www.kunstbeursaandewesteinderplassen.nl ).

Kunstbeurs van het Oosten

(klik op de afbeelding voor een video presentaties van de kunstbeurs van het oosten)

Projecten
De introductie van het systeem vond plaats tijdens een tweetal gerenommeerde kunstbeurzen.  Voor elke ondernemer is een goede presentatie tijdens een beurs ontzettend belangrijk. Het goed presenteren van kunst is echter een kunst op zich. Nog meer dan bij andere producten moet hierbij het kunstwerk centraal staan en niet de standbouw. Er moeten wanden zijn maar ze mogen niet opvallen, de verlichting moet goed zijn maar het liefst niet zichtbaar en ga zo maar door. Met de zeer lovende kritieken van de als zeer kritisch bekent staande deelnemende kunstenaars en galeriehouders, kregen wij bevestigd wat we in feite al wisten. We hebben een product in handen waarmee wij en zeker ook u voor de dag kunnen komen.

Kunstbeurs aan de Westeinderplassen

(klik op de afbeelding voor een video presentatie van de kunstbeurs aan de westeinderplassen)

Diensten
Ultra Light levert de volgende diensten;

•    Standbouw
•    Ontwerp
•    Uitvoering
•    Inrichting
•    Belettering
•    Verlichting

Omdat wij maatwerk leveren, geven wij geen standaardprijzen. Voor vragen of een vrijblijvende offerte klikt u hier. Aan de hand van uw wensen en budget, maken wij vrijblijvend één of meerdere proefopstellingen en leggen die aan u voor. Het standbouwsysteem is geschikt voor grote- én kleine stands.